Generalforsamlingen 2010


Generalforsamlingen 2010 blev afholdt i privaten hos Næstformanden.

Igen i år var der indlagt en Tommyt GF event. I år var det afholdelsen af Tour de Tommyt på VM ruten i bakkerne omkring Holte og omegn.


Af ovenstående billeder ses hhv. Formanden og Info chefen gøre sig klar til Tour de Tommyt.

Vejret var ikke optimalt, men det afholdt ikke Info chefen for at lægge hårdt ud på den første store stigning uden for kategori - slotsstigningen. Desværre for info chefen måtte han se sig slået på toppen af Næstformanden. Logistik chefen eksploderede tidligt på bjerget mens Formanden råbte på mere ilt.
Senere på ruten fik Formanden defekt og alle holdt stille i behøring respekt for Formanden. Defekten viste sig at være en genialitet fra Formandens side, idet han havde lagt deport ud i form af læskende øl til hele feltet, hvilket var hårdt tiltrængt.

På ovenstående billede ses fra venstre Infor chefen, Formanden og Næstformanden ved Formandens defekt...

Den sidste del af Tour de Tommyt blev præget af taktisk kørsel inden opløbet på Geelsbakke. Først ind på opløbstrækningen kom Næstformanden, mens Formanden, Infor chefen og Logistik chefen sad og lurede på hvem der skulle lukke hullet. Dette benyttet Næstformanden sig af og blev en suveræn vinder af Tour de Tommyt, mens en drabelig kamp udspillede bagude. Info chefen satte Formanden midt på denne kategori 1 stigning, mens Logistik chefen igen eksploderede og endte på en flot 4. plads.

Årets tipper og dermed pokal vinder, blev valgt af sidste års vinder (Fru. Logistik chef), og valget faldt på Formanden. Overrækkelsestalen blev læst op af Logistik chefen på vegne af Fru. Logistik chef og blev modtaget med stående applaus.

Formanden modtager pokalen som bevis på årets tipper

Årets vinder er det prestigefylde kr. 500,- odds blev igen i år Næstformanden, idet han var den bedste forrentede tipper i den forgangende sæson med en forrentning på +35%.

Årets vinder af fodbold quizzen blev Formanden, der viste sig at være i quiz-topform. Allerede tidligt i quizzen havde han lagt stor afstand til de andre, således at der aldrig var tvivl om udfaldet.

Af ovenstående billede ses tydeligt den opgivende holdning hos Info chefen og Logistik chefen under fodbold quizzen.

Den årlige beklagelse fra Formanden over quiz-komplottet blev i år udskiftet med beklagelser fra Logistik chefen, men kritikken blev afvist af den retfærdige quizmaster - Næstformanden.

Flæskestegen og sovsen ved bedre en nogensinde og Info chefens medbragte Amaronen var helt i særklasse. Alt i alt en meget flot generalforsamling.


Af ovenstående billedeer ses først Næstformanden i aktion i køkkenet og derefter resultatet

Et enkelt forslag var fremsendt til beslutning, hvilke resulterede i at vedtægterne blev udvidet med §4 stk 12. omhandlende annullede væddemål.