Igen i år var der indlagt en Tommyt GF event. I år var det en fantastisk 5-kamp som blev ledsaget af det optimale vejr med skyfri himmel og +20 grader. De fem events var følgende:

1. Cykling op af slotsbakken på info chefens gamle havelåge (Femte gear og uden luft i dækkene).
  2. Ludomani: Ludo på højeste plan.
  3. Den nye Tommyt: Gode gamle 10 til 12 med lækker teknik.
  4. Atletik 5-kamp: 100 løb, Længdespring, Hækkeløb, Spydkast og diskos.
  5. Mr. Tyson: Boksning.

Cykling op af slotsbakken blev vundet af Formanden, der lagde afstand med 1,5 sekund til anden pladsen, der blev indtaget af Næstformanden. Info chefen blev ydeligere slået med 0,3 sekund og Logistik chefen kom sidste et godt stykke efter.

Ludomani'en blev suværent vundet af Næstformanden med stor magin. Formanden kom ind på 2. pladsen efterfulgt af Logistik chefen og Info chefen.

Ovenstående billede viser Info chefen og den senere vinder af ludo konkurrencen Næstformanden.

Den nye Tommyt (10 til 12 konkurrence) blev suværent vundet af Næstformanden på 6, men desværre blev han lettere skadet, da han heroisk redde Formanden fra at tabe. Nummer to blev Formanden på 3, efterfulgt af Logistik cehfen på 2 og Info chefen tabte på 0. På grund af skaden kunne Næstformanden kun kigge på fra sidelinien på de to sidste konkurrencer, - Boksning og atletik.

Boksekonkurrencen blev vundet af hjemmebane favoritten Info chefen mens Formanden løb med Atletik konkurrencen grundet en flot verdensrekord i diskoskast.

Alt i alt blev Formanden vinder af 5-kampen, med Næstformanden på 2. pladsen (selv uden at deltage i de to sidste konkurrencer). Info chefen kom ind på en flot 3. plads og Logistik chefen kom sidst.

På ovenstående billede ses fra venstre Formanden og Logistik chefen midt i deres indbyrdes boksekamp.

Flæskestegen blev grillet, sovsen var god og Amaronerne helt i særklasse.

Maden med Info chefen og Logistik chefen i baggrunden.

Årets tipper og dermed pokal vinder, blev valgt af sidste års vinder Formanden, og valget faldt på Info chefen. Overrækkelsestalen blev givet og blev modtaget med stor applaus.

Årets vinder er det prestigefylde kr. 500,- odds blev Info cehfen, idet han var den bedste forrentede tipper i den forgangende sæson med en forrentning på +50%.

Årets vinder af fodbold quizzen blev ligeledes Info cehfen, der tog sejeren på aller sidste spørgsmål. De obligatoriske beskyldninger om quiz-komplot fra Formandens side kom næsten ikke til udtryk under årets quiz.