Generalforsamlingen 2012


Generalforsamlingen 2012 blev afholdt i privaten hos Formanden.

Igen i år var der indlagt en Tommyt GF event. I år var det 2on2 fodbold samt simulator golf.

2on2 fodbold var henlagt til de dertil indrettede baner i Grøndahlscenteret.
Den gamle garde (Formand og Logistik chefen) tog udfordringen op fra ungdomssektionen (Info chefen og Næstformanden).
Efter en lang opvarmning med masser af lækre detaljer, blev den egentlige kamp spillet. Tre halvlege af først til 6 med 2 overskydende.
Den gamle garde lagde hårdt ud og pressede højt, men var i første halvleg ingen match for ungdommen, der med deres lækre detaljer og ivrig brug af bander vandt sikkert 6-2. Anden halvleg var lidt mere lige. Formanden gik efter bolden, men endte med at tage manden (Info chefen), der dog overlevede.
Endnu engang blev der vist lækre detaljer på aller højeste plan. Resultat af halvlegen: Ungdommen 6, ældresagen 3.
Trejde og afgørende halvleg startede med at Logistik chefen gik i gulvet og Næstformanden snuppede bold og scorede sikkert til 1-0. Info chefen undskyldte for sit hårde skud, men var lidt undrende overfor hvorfor Logistik chefen valgte at stoppe bolden hvor det gør mest ondt.
I resten af halvlegen var ungdommen de gamle overlegne og endte med at vinde sikkert med 6-2.
Alt i alt en fantastisk fodboldkamp, hvor der blev vist detaljer i verdensklasse.

Efter kolde fadøl og et velfortjent hvil, gik turen videre til simulator golf på 'St. Andrews'.
Her nåede vi de første fire huller, hvor det stod klart for alle at Logistik chefen nok skal holde sig til fodbold istedet for golf..
Info chefen havde været i træningslejer op til og proklamerede at han var i 'golf form'. Dette var dog noget svært at få øje på ..
Formanden spillede stabilt, men måtte dog se sig slutte på anden pladsen bag Næstformanden alene på grund af sit bedre handicap.

Flæskestegen var bedre en længe, sovsen var i verdensklasse og Amaronerne helt i særklasse.

Årets tipper og dermed pokalvinder, blev valgt af sidste års vinder Info chefen, og valget faldt på Logistik chefen. Overrækkelsestalen blev givet og blev modtaget med applaus. Dog havde sidste års vinder "glemt" pokalen samt de andre klub ting hvilket må anses som en skandale..

Årets vinder er det prestigefylde kr. 500,- odds blev Logistik cehfen, idet han var den bedste forrentede tipper i den forgangende sæson med et forrygende bet i sidste runde, der indbragte DKK +2.400,- til klubkassen.

Årets vinder af fodbold quizzen blev ligeledes Logistik chefen, der var overlegen gennem det meste af quizzen . De obligatoriske beskyldninger om quiz-komplot fra Formandens side kom næsten ikke til udtryk under årets quiz.

Der blev fremlagt 2 forslag til vedtægtsændringer. §4. stk. 8 og §4. stk. 9 blev ændret. Begge vedtaget med stemmerne 3 mod 1.

Alt i alt en meget flot generalforsamling hvor der blev drukket dejlig vin, hvilke kan ses af nedenstående billed.