Generalforsamlingen 2013


Generalforsamlingen 2013 blev afholdt i Logistik chefens sommerresidens på Fyn.

Igen i år var der indlagt en Tommyt GF event. I år var det atten hullers fodboldgolf.


Opvarmning med Næstformanden og Formanden før fodboldgolf.

Fodboldgolfen var henlagt til en yderest krævende bane på Nordfyn.
Logistik chefen, der i den grad var lokalkendt, lagde hårdt ud på de første svære huller.
Næstformanden lagde derimod dårligt ud og haltede allerede fra start noget efter. Formanden lagde også hårdt ud på de første huller og brillede ved at sparke med begge ben (dog ikke samtidigt), mens Info chefen som den eneste havde valgt en meget blød bold, hvilke skulle vise sig at give bagslag senere.

Den noget dårlige start fik Næstformanden til at kalde på mere øl, hvorefter hans spil blev mere stabilt, hvilket kulminerede med en "Hole in One" på tiende hul. Formanden, der havde lagt hård ud sammen med Logistik chefen, gik kold og måtte en tur i søen for at samle et vildskud op.


Ovenfor ses Info chefens kraftfulde spark, mens det endnu gik relativ godt ...

Ved indgangen til sekstende hul, var stillingen meget lige med Info chefen i spidsen, tæt forfulgt af Næstformanden, Formanden og Logistik chefen.
Sekstende hul blev skæbnesvangert for Info chefen, der brugte syv missere før han blev noteret for en score på otte. Tre af de syv missere ramte overlæggeren og var mere end meget tæt på at gå i mål. En lidt hårdere bold havde nok gjort udslaget. Logistik chefen blev noteret for en toer, mens Formanden og Næstformanden begge fik en treer. Næstformanden blev dog lettere skadet da kombinationen af regn, blæst og gummisko ikke var den bedste på græs.

På sidste og det afgørende attende hul havde Logistik chefen bragt sig sikkert i spidsen med fem spark efter en flot "Hole in One" på syttende, hvor resten blev noteret for en otter. Formanden og Næstformanden skulle således bruge 5 spark mindre end Logistik chefen for at sikre sig omspil. Info chefen havde udspillet sin rolle. Alle lagde den pænt nedenfor hullet, der befandt sig oppe på en step-pyramide med tre lag. Logistik chefen gik først og missede sit lob og måtte kæmpe sig til en otter. Formanden var næste mand og øjnede chancen for omspil. Han lobbede bolden tæt på hullet og sikrede sig derefter sikkert omspil. Så manglede kun Næstformanden, der med sit magiske venstreben kunne sikre sig sejeren, hvis han kunne lobbe den direkte i hul og sikre en score på to. Og vupti - så sad den der. Direkte i hul og Næstformanden løb med sejeren.


Ovenfor ses fra venstre: Logistik chefen, Info chefen, Formanden og dagens vinder Næstformanden.

Flæskestegen var super, sovsen var i verdensklasse og Amaronerne helt i særklasse.

Årets tipper og dermed pokalvinder, blev valgt af sidste års vinder Logistik chefen, og valget faldt på Formanden. Overrækkelsestalen blev givet og blev modtaget med applaus. Til alles store overraskelse havde forrige års pokalvinder (Info chefen) husket pokalen (som han havde glemt året før).

Årets vinder er det prestigefylde kr. 500,- odds blev Næstformanden, idet han var den bedste forrentede tipper i den forgangende sæson med et forrygende kaluleret bet i sidste runde, der lige akkurat bragte ham i spidsen.

Årets vinder af fodbold quizzen blev Logistik chefen, der vandt på allersidste spørgsmål og slog Formanden med kr. 19,-. De obligatoriske beskyldninger om quiz-komplot fra Formandens side kom også til udtryk under årets quiz.

Der blev nedsat et hurtigt arbejdende udvalg bestående af Info chefen, der skal finde den optimale dato for en Liverpool kamp på Anfield i foråret 2014.

Der blev ikke fremlagt forslag til vedtægtsændringer.


Ovenfor ses Formanden der inspicerer rødkålen ...