Generalforsamlingen 2014


Generalforsamlingen 2014 blev afholdt i Næstformandens residens.

Igen i år var der indlagt en Tommyt GF event. Denne gang var GF eventen af kultural og lokalhistorisk art og gik Næsseslottet ved Furesøen.

Den lokalhistoriske rundtur var henlagt til skoven omkring Næseslottet ved Furesøen. Næstformanden legede lokalguide og fortalte den meget spændende historie om Næsseslottet og dets opførelse og historie samt om de omgivende jorde, skove og gårde.


Info chefen, Formanden og Næstformanden på den lokalhistoriske rundtur.

Næsseslottet fra 1793.

Øl pause ved Lillekavl.
Vinderen af Special Eventen - Tips 13 - Info chefen til højre. Formanden til venstre og Logistik chefen i midten.

Efter den lokalhistoriske rundtur ved Furesøen, blev der severet tapas til dagens tipskamp. Under denne var der indlagt en special event - en tips 13 kupon - hvor deltagerne skulle dyste på skills, fodboldviden og smagsløg. West Ham, FC København, Procecco, Cherubino salami, Derby County, Le Ragose, Formanden, Speyside, Tyskland, Sicilien, Oliven tapenade og Messi udgjore de 12 første rigtige tegn på kuponen. Efter en intens indsats, udmærkede Formanden sig ved stort set ikke at ramme et eneste af de 13 tipstegn. Afgørelsen stod således mellem Logistik chefen og Info chefen. Begge ramte 5 ud af 13 tipstegn og afgørelsen skulle således falde på lodtrækning. Info chefen holdt på at Liverpool fik det næste indkast i dagens tipskamp og Logistik chefen holdt på Hull. Info chefen vandt og fik overrakt en flot præmie - en officel Liverpool FC deodorant.

Flæskestegen var super, sovsen var i verdensklasse og Amaronerne helt i særklasse.

Årets tipper og dermed pokalvinder, blev valgt af sidste års vinder Formanden, og valget faldt på Næstformanden. Overrækkelsestalen blev givet og blev modtaget med applaus.

Årets vinder er det prestigefylde kr. 500,- odds blev Info chefen, idet han var den bedste forrentede tipper i den forgangende sæson med et forrygende kaluleret bet i sidste runde, der lige akkurat bragte ham i spidsen. For andet år i træk måtte Formanden således se sig slået i sidste runde.


Flæskestegen er klar ...
Næstformanden under årets fodboldquiz. I venstre hjørne af billedet ses pokalen til årets tipper.

Årets vinder af fodbold quizzen blev Formanden, der vandt efter en meget lang og intens quiz, hvor alle deltagere var med til sidste spørgsmål. De obligatoriske beskyldninger om quiz-komplot fra Formandens side kom næsten ikke til udtryk under årets quiz.

Der blev nedsat et hurtigt arbejdende udvalg bestående af Formanden og Næstformanden (Info chefen blev taget fra bestilling), der skal finde den optimale dato og fodboldkamp i foråret 2015.

Der blev ikke fremlagt forslag til vedtægtsændringer, dog kom Logistik chefen med et fantastisk forslag han selv ville undersøge - Mobile Pay for indbetalinger.