Generalforsamlingen 2015


Generalforsamlingen 2015 blev afholdt i Info chefens residens.

Igen i år var der indlagt en Tommyt GF event. Igen i år var GF eventen af kultural og lokalhistorisk art og gik rundt om Søllerødsø.

På den lokalhistoriske rundtur var der indlagt noget af en overraskelse iform af frokost på Søllerødkro. I fuldkommen og udsøgt fantastisk madoplevelse akkompagneret af fremragende vine fra Burgogne.

Efter den lokalhistoriske rundtur ved Søllerødsø var der ægte tipslørdag, med øl og chips og masser af fodbold snak. En enkelt lille fodboldkamp blev det også til, hvor Info chefen og Næstformanden gennembankede Formanden og Logistik chefen med hele 10-3.

Flæskestegen var god, sovsen var i verdensklasse og vinene helt i særklasse - (blandt flere Gaja Barbaresco 2008, Elio Grasso Barolo Gavarini Chiniera 2009).

Årets tipper og dermed pokalvinder, blev valgt af sidste års vinder Næstformanden, og valget faldt på Formanden. Overrækkelsestalen blev givet og blev modtaget med applaus.

Årets vinder er det prestigefylde kr. 500,- odds blev Logistik chefen, idet han var den bedste forrentede tipper i den forgangende sæson.

Årets vinder af fodbold quizzen blev Formanden, der vandt efter en meget lang og intens quiz, hvor alle deltagere havde chance for at vinde indtil de sidste spørgsmål. De obligatoriske beskyldninger om quiz-komplot fra Formandens side kom endnu engang til udtryk under årets quiz.