Generalforsamlingen 2016


Generalforsamlingen 2016 blev afholdt i Formandens residens.

Igen i år var der indlagt en Tommyt GF event. Denne gang var GF eventen ikke kultural og lokalhistorisk art, men derimod mere i form af "tilbage til konceptet". GF eventen var henlagt til den lokale pub, hvor de viste Liverpool på storskærm. Undervejs var der besøg af "Jürgen Klopp", der gav hånd til alle.

Flæskestegen var god, sovsen var i verdensklasse (bedre end nogensinde?) og vinene helt i særklasse - (blandt flere bør nævnes Tenuta dell'Ornellaia Bolgheri Superiore Ornellaia 2012).

Årets tipper og dermed pokalvinder, blev valgt af sidste års vinder Formanden, og valget faldt på Logistik chefen. Overrækkelsestalen blev givet og blev modtaget med applaus.

Årets vinder er det prestigefylde kr. 500,- odds blev Næstformanden, idet han var den bedste forrentede tipper i den forgangende sæson.

Årets vinder af fodbold quizzen blev Info chefen, der vandt efter en meget lang og intens quiz, hvor der skulle tre ekstra spørgsmål til, før den endelige vinder blev fundet. Det var Info chefen og Logistik chefen der kæmpede om sejeren, mens Formanden var faldet fra omkring halvejs i quizzen. De obligatoriske beskyldninger om quiz-komplot fra Formandens side kom endnu engang til udtryk under årets quiz.

Et enkelt forslag blev fremlagt af Formanden omkring obligatorisk opsparing. Forslaget blev grundigt gennem diskuteret og men ikke bragt til afstemning og derved ikke vedtaget.


Formanden og Næstformanden i køkkenet.

Resultatet af anstrengelserne i køkkenet.

Formanden tilsmager vinen.

Info chefen er gået i "boksen" under quiz'en.