Generalforsamlingen 2020


Generalforsamlingen 2020 blev afholdt i privaten hos Formanden.

Årets udflugt var hensat til bådfarten på Lyngbysø og Mølleåen. Undervejs på den smukke tur blev der drukket øl og båret mundbind i disse for vort land så alvorlige Corona tider. Formanden havde begået en genistreg ved at smøre hjemmelavede flæskestegssandwich og logistik chefen havde medbragt gin/tonic - så ikke et øje var tørt. Desværre så kunne der for første gang i klubbens historie ikke ses engelsk bold undervejs, da tuneringen ikke var startet pga. Corona. Istedet blev det til en bjeretape i Tour de France, hvilket var en god erstatning.


Årets flæskestegssandwich.


Logistik chefen og Formanden klar til afgang med bådfarten.


Info chefen er også klar til afgang.


Fodbold diskussion i køkkenet.

Flæskestegen var god, sværden sprød, sovsen suværen, rødkålen dejlig varm og de brunede kartofler i absolut særklasse. Alt i alt en dejlig middag i tommyt's ånd.
Der blev smagt flere forskellige dejlige vine i løbet af dagen og aftenen - både hvid og rød samt den traditionelle portvin.


Fra venstre: Formanden forrest og Logistik chefen bagerst. Fra højre: Forrest Næstformanden og Info chefen bagerst.

Fodboldquizzen var lang som altid og der blev kæmpet på livet løs. Efter mange timers dyst på fodboldviden trak Info chefen det længste strå og stod tilbage som en flot vinder. For 5. år i træk!


Formanden tænker mens Logistik chefen har et lidt opgivende udtryk på under fodbold qiuzzen.

Årets pokalvinder blev Info chefen, mens årets bedste tipper fra forrige sæson var Formanden. Årets 500 odds blev afviklet under generalforsamlingen, hvor Logistik chefen sikrede en gevinst til odds 2,1.

Der var ingen indkommmende forslag eller vedtægtsændringer til generalforsamlingen.


Pokaloverrækkelse fra Næstformden til Info chefen.