Generalforsamlingen 2021


Generalforsamlingen 2021 blev afholdt i Logistik chefens sommer residens..

Igen i år var der indlagt en fantastisk Tommyt GF event og denne gang foregik den på vandet. Intet mindre end "Paddelboarding" i farvandet ved Varbjerg strand. Allerede inden eventen var gået i gang, begyndte Formanden at spørge ind til sikkerheden, da spækhuggere, hajer og kæmpeblæksprutter stod højt på hans sikkerhedsliste. Med andre ord - Formanden trådte i karakter.


Medlemmerne iført våddragt. Formanden og Info chefen i bagerste række og Logistik chefen og Næstformanden i forreste række.

Efter iførelse af våddragter, hvor både Formanden og Info chefen brillierede med at tage dragten omvendt på, var der afgang til Varbjerg strand. Utroligt med sandt alle mand kom op og stå og padlede løs. Første mand i bølgen var Næstformanden, der klagede over ondt i ryggen og måtte opgive videre fuld deltagelse af eventen.
"The Tommyt GF Paddelboarding Race" blev afholdt med Næstformanden som dommer og her brillierede Formanden med en flot tyvstart. På opløbsstrækningen lavede Logistik chefen et flot styrt og Info chefen har sjældent set så koncentreret ud. Formanden kom først over stregen og udråbte sig selv som vinder af "The Tommyt GF Paddelboarding Race", på trods af tyvstarten.

Der var præmier til alle deltagere af årets GF event i form af huer, således at hovedbunden kunne få lidt varme efter det kolde gys.


Info chefen og Næstformanden i vandet mens Formanden har kæmpet sig op på knæ.


Farvandet ved Varbjerg strand hvor årets Paddelboard event faldt sted.


Formanden og Næstformanden med deres flotte huer.


Info chefen og Logistik chefen med deres flotte huer.


Formanden kønnere end nogensinde før.

En nyskabelse i form af kahoot qiuzzer havde fundet vej til årets GF. Fire forskellige kahoot quizzer, der bød på et utal af forskellige gengre - vin, tommyt, Ballon d'Or og fodbold generelt. Der blev quizzet på livet løs og Logistk chefen og Formanden klarede sig flot. Info chefen fik tilnavnet "den evige kahoot to'er".

Flæskestegen var god, sværden sprød, sovsen suværen, rødkålen dejlig varm og de brunede kartofler i absolut særklasse. Alt i alt en dejlig middag i tommyt's ånd.
Undervejs blev der klappet i respekt for Tommyt Troelsen, der tidligere på året dødede i en alder af 80 år (link).


Årets middag.

Årets pokalvinder blev Logistik chefen, der fik pokalen overrakt af Info chefen for at havde sat en rekord i tommyt der ikke kan slås - kun tangeres. Logistik chefen fik i den forgangene sæson nul gevinster ud af 10 mulige forsøg !!!

Logistik chefen til venstre får overrakt pokalen af Info chefen til højre.

Årets 500 odds blev afviklet under generalforsamlingen, hvor Info chefen smed ugens odds og årets 500 odds i vasken, da Danmark vandt med mere end 2 mål over Moldova.

Der var ingen indkommmende forslag eller vedtægtsændringer til generalforsamlingen. Men der blev nedsat et hurtigt arbejdene udvalg i form af Info chefen, der skal skaffe billetter til "El Clásico".

Fodboldquizzen var lang som altid og der blev kæmpet på livet løs. Efter mange timers dyst på fodboldviden trak Info chefen det længste strå og stod tilbage som en flot vinder. For 6. år i træk!
Undervejs var der stor drama og Formandens briller fik en flyvetur gennem lokalet, da han svarede forkert på følgende spørgsmål: "Han har spillet 150 landskampe, deltaget i 5 VM slutrunder som markspiller og vundet Ballon d'Or. Hvem er han?"
Formanden vaklede mellem Lothar Matthäus eller Franco Baresi. Valgte Franco Baresi, men måtte se Info chefen stryge hele puljen da det korrekte svar er Lothar Matthäus.
Først ved de to sidste spørgsmål, blev der spillet taktisk fra Info chefen, der på dette tidspunkt kunne smage sejrens sødme.


Formanden tænker mens det stadig gik rimelig godt i årets fodbold quiz.


Logistik chefen og Info chefen undervejs i årets fodbold qiuz.

Alt i alt en meget flot Generalforsamling !