Tommyt's værste svedere ...
Lagt på Tommyt af d. 18-12-2007-16:15
Fra Næstformanden : Så er det tid til at indbetale skyldige beløb til tommyt. Formanden : gevinst i uge 07-45 Info chefen: gevinst i uge 07-47 Svar fra Infochefen: Hvad med næstformanden!?!?!? Er der ikke en bøde for: *) Tåbelige bets(uafgjort i det 3. min til odds 1,00001 mellem 2 italienske hold) *) Latterlige kommentarer(næstformanden er den i klubben der flest gange har vundet ved at spille tipskuponen udfyldt med en blyant i røven) *) Tosse mails(I skylder alle penge, da jeg lige har indbetalt)
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 03-11-2005-09:50
Til nedenstående er der kun at sige : Du forsøger at fjerne fokus fra egen baggård. Fornemmer man, at Formanden har taget ved lære af Hr. Wenger.
Lagt på Tommyt af Formanden d. 03-11-2005-09:47
Du er den eneste jeg kender, som kan kvittere for en lykønskning med en svar-mail sovset ind i en skøn blanding af selvros og tilsvining:o) Ja, det er lige før jeg vil kalde det et retorisk mesterværk, som alverdens politkere kan lære af. Du forvandler min triumf til nederlag med et pennestrøg, og det er smukt, men husk den gamle ligbrænders motto: En vinder har altid ret, og tal lyver aldrig...:o)
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 03-11-2005-09:47
Som jeg fortalte var det aftenens sikreste bet. Og til odds 3,00 !!!!!!!!! Så kan du jo glæde dig over at skrabe odds 2,15 hjem på 2 tårnhøje hjemmebanefavoritter !!!! ;-=) Tillykke herfra med den flotte gevinst, og så ja, jeg sidder og glæder mig i mit stille sind over egen formåen.......
Lagt på Tommyt af Formanden d. 03-11-2005-09:46
Jungs, Sikken en aften! Havde penge på Werder & Juve, som gik hjem. Derudover gik min Tommy-bet hjem, og slutteligt fik man Barca at se i topform. Dejligt fodbold-aften. Vildt at Lille holdt hjem, så tillykke til Logi-chefen med det.
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 03-11-2005-09:45
Der er kun en ting at sige : TØSESPIL !!!!!!! Og så vinder Lille den sgu i aften. Med weekendens afklædning af ManU er der ingen tvivl i mit sind. Den spiller du rent på !!!!!!! (det har jeg lige gjort......) Og så som Næstformanden rigtigt skriver, så har vi indført en mindste oddsgrænse på 1,50 du er nødt til at forholde dig til !!!!
Lagt på Tommyt af Formanden d. 03-11-2005-09:45
Gutter Hvad er jeres holdning til muligheen for at spille "draw no bet" i tommyt-regi? Jeg er fristet af kampen mellem Lille-Man U....
Lagt på Tommyt af Info chefen d. 18-06-2005-09:53
Formanden har givet op!!!
-------------------------

Sæsonen må nu betragtes afgjort - med formandens
halvhjertet forsøg og kun de 2 "tabere" tilbage
er sæsonen afgjort.!
Stort tillykke til INFO-BOSSEN som har gjort det
så fornemt hele sæsonen.

Lagt på Tommyt af Info chefen d. 21-11-2004-18:09
Så kan det vel ikke gøres nemmere!!!
Hvis det alene er positiv forrentning vi vil have,
så er det sku' for nemt.
Men det gør os ikke "fede"............
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 29-04-2004-14:23
For dig må det jo betragtes som en stor succes i forhold til dine andre resultater i denne sæson. Når vi andre sætter penge til odds 2,08 er vi tøsedrenge, men de regler gælder vel kun når man vanligt vinder.

I realiteten er det vel heller ikke odds 2,08 men snarere 1,98, da du jo har satset 105 slag !!!!
Lagt på Tommyt af Formanden d. 29-04-2004-14:22
Jeg har én kommentar til trailer-tåben fra Vejle: Tag bøfsandwichen ud af kæften og lyt til visdomsordene:

Når man satser 100 kroner og får 208 hjem til Tommys slunkne konto, kan det aldrig være en fiasko!!

Over and out fra det celebre Vesterbro.
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 29-04-2004-14:21
Jamen, jamen, jamen !!!
Han bliver jo ved med at hive sø- og bortforklaringer ud af det efterhånden godt slidte ærme !!
Ja, man kan ærgre sig over, at de laveste odds ikke går hjem (Se bare med Real og Milan for et par uger siden), men de er jo bare taget med for booste det samlede resultat op. Det er en kalkuleret risiko, der altså slog fejl. Så er den ikke længere.
En mand som Jacques, der jo i bund og grund jo lever af at lave "væddemål med kalkulerede risici", kan javel ikke andet end give mig ret.

Den form for tilbagelænet og flødeskumsagtig selvtilfredshed du udstråler er jo så typisk for I storbymennesker !!!

Indse dog at dit sats ikke lykkedes, men at du trods alt fik din investering hjem med et lille overskud.
Lagt på Tommyt af Formanden d. 29-04-2004-14:20
Hr. vingeskudte Adler

Jeg citerer fra gårsdagens mail: Jeg er i en situation hvor butikken skal satset, dvs. jeg skal opnå en forrentning på over 7,73 af mine usle 100 kroner, men for at det ikke skal ende i det rene idioti, besluttede jeg at jeg med 5 ud af 7 kunne (bemærk konjunktiv) redde lidt af æren hjem, da det velsagtens er ret usandsynligt at alle 7 kampe går hjem.

Og heraf kan vi vel godt konkludere, at min strategi lykkedes omend jeg da hellere havde vundet 3.500 ved at alle kampe var gået hjem. Og naturligvis har vi alle mange lige ved og næsten oplevelser, meeeen at mine 2 laveste odds er dem der ikke går hjem, kan man da godt tillade sig at ærgre sig lidt over. Med andre ord: Godt tippet af Formanden:o)
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 29-04-2004-14:17
Det der "lige ved og næsten pis" gør mig så træt !!!!!!!

For at citere min afdøde far kan det sige ganske poetisk :

" Hvis og hvis min røv var spids og bla, bla...."

Ja I kender vel selv resten af remsen.

Det er nu engang sådan, at en fo'bol-kamp varer 90 minutter, og det er resultatet efter dommerens sidste fløjt der bliver gældende (Gode forslåede citater, der er rare at hive frem i denne situation).

Ærede hr. Formand : Vi kan jo alle se tilbage på "næsten"-gevinster, uden dog at være blevet rigere.
At din strategi lykkedes til fulde, har jeg også MEGET svært ved at se. Strategien må vel gå på, at alle kampe holder hjem, og at der bliver udbetalt max-gevinst.
At du i stedet for at tippe en eller to kampe vælger 5 ud af 7, gør jo bare det hele mere uoverskueligt, og mindsker chancen for gevinst.
Næ, min ven, en fiaskorunde igen må vel være det rigtige udtryk at bruge; OGSÅ i denne runde !!!!!
Lagt på Tommyt af Formanden d. 29-04-2004-14:09
Hej Jungs

Logistikchefen har sovet uroligt i nat! Faktum er, at hvis Portugal havde slået Sverige - istedet for et sølle 2-2 - ja, så havde jeg vundet 1000 slag til Tommy T og lagt mig i ledning i vores lille konkurrence. Nu blev det istedet til uafgjort og dermed kun 208 krober i kassen, men min strategi lykkedes til fulde.

Hermed er der kun tilbage at konstatere, at jeg er helt ude af kampen om at blive årets tipper. Meeen med den vrangvillighed hr. Skovgaard viser til at svare på GF spørgsmål, bliver årets tipper vist alligevel ikke kåret i 2004..... Formanden
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 17-09-2003-13:51
Til Jacques : Kan du ikke sørge for at få John indlagt hurtigst muligt ?? Han er øjensynligt blevet smittet med den samme bacille, som angreb Steen i foråret. En bacille, som angriber folks totale hjernefunktion, og som udarter sig i grove utilregneligheder (som at spille 2 halvlegskrydser i ttt-regi). Vi taler om utilregneligheder, som måske kan betyde indtil flere skandaler og flere sårede!!! Derfor Jacques : Hjælp dog den stakkel.
Lagt på Tommyt af Næstformanden d. 01-09-2003-21:34
Kære Gylle-dreng,

Hvis man kigger i dit udpluk ses det tydeligt at jeg har en forrentning på 34.69 pct., mens du kun har på 20.86 pct. Hvad er bedst ?
Ja du har en højere indtjening, men du har også brugt kr. 200,- mere på at få det. Af de kr. 200,- har du vundet kr. 62,- mere end jeg. Det vil sige at hvis jeg spiller til odds 1.00 (og dermed vinder kr. 100 uden usikkerhed og brænder den sidste hundrede krone seddel) vil jeg alligevel være bedre end dig - både indtjeningesmæssigt og forrentningsmæssigt. Tsk tsk - jeg ville ikke snakke for højt hvis jeg var Logistik chef (er det noget man gør i Gylland?).

Det er netop på grund af tumper som dig (og Formanden) som ikke kan regne, at siden automatisk udregner forrentningen. Så er der ikke så meget at være i tvivl om. Forrentningen er det sande billede, der tager højde for antallet af runder der er spillet.

Best regards/Med venlig hilsen
Steen Asmussen

Lagt på Tommyt af Formanden d. 08-05-2003-12:27
Lad mig bidrage med min onsdag:
-Kunde (et norsk svin!) udskyder stor-ordre pga. lorte-tider
-Min date tropper op med kone-hår og ligner det hun er: En 40-årig der har fået børn:o( Bummer, hun lignede min søster, og derefter vidste jeg at aftenen ville blive lang.
-Efter at være blevet underholdt med histoirer om alt ligegyldigt, checker jeg side 270 på TTV og får bekræftet at Steen igen har svinet sig til en gevinst.
-Ca. 23.10 skrider damen, og jeg tænker på de 5 måneders cølibat, jeg har udstået indtil nu sandsynligvis bliver til et halvt års jubilæum medmindre man lægger kassen på bordet.

Livet er sort, sort sort. Som Morrissey synger: "Last night I dreamt that someone loved me".

Med træt hilsen John

Lagt på Tommyt af Formanden d. 08-05-2003-12:26
Dagen d. 8. maj 2003 vil gå over i min historieskrivning som en af de sorteste onsdage i mit korte liv :
- Man står for sent op - til regnvejr ......
- Man skal på arbejde en hel dag .......
- Bilen er i udu og på værkstedet bliver man bildt ind at der er "Røget en toppakning"........
- Man får hentet en syg unge i institutionen, som overskider sin egen og din seng ........

.....MEN hovedet bliver slået på sømmet da det kl. ca. 22.30 går op for mig, at Asser med mirakuløst svineheld har fået tiltusket sig sæsonens kun 4. gevinst, og dermed bragt sig knebent i spidsen af indtjeningsbarometret i TTT.

På det tidspunkt fandt jeg ud af at Gud ikke eksisterer ..... : - "Det ville han aldrig lade ske !!!!"
Hermed tillykke Steen - Du har ikke brug for at jeg ønsker dig held fremover - Det klarer du selv.
Det skal dog siges at en vinder ALTID har ret - Så bare vent til næste runde - Så er verdensordenen genoprettet

Med venlig hilsen Kaj Adler

Lagt på Tommyt af Næstformanden d. 08-05-2003-11:22
Hej drenge,
Så har Næstformanden slået til igen. Her er tale om intet mindre end verdensklasse !

To krydser ligepå blev der tippet: Det er frækt, flot, dristigt og utroligt flot set (Husk en vinder har altid ret).

Stillingen: Næstformanden ligger klart i spidsen.

De sidste tre ugers tipning fra Næstformanden har resulteret i en indtjening på kr. 937,- Det er verdensklasse !

Når man kigger på klubbens samlede statistik, ligger Næstformanden også her klart i spidsen. Der er lagt klart afstand til de andre tippere. Også her er det tale og verdensklasse !
Lagt på Tommyt af Logistik chefen d. 26-09-2002-11:38
Scene: Villa i trekantsområdet, maj måned, 2003

Journalisten fra Vejle Folkeblad udspørger Formanden, som sidder mageligt henslængt i sofaen med en cigar og en GT mens den til lejligheden tilkaldte stripper tager tøjet på:
"Hvordan føles det i den grad at blive bekræftet i at du er Tommy T's bedste tipper?
Formanden: "Rart Tommy, rart. Kaj ræk mig lige de der chips og gå så ud og vask op!"
Journalisten: "Der har været kritiske røster om dine dispositioner?"
Formanden: "Det har der, men de er forstummet - en vinder har jo altid ret. Kaj smid lige stripperen ud og sig, at hun skal tage de brugte kondomer med sig!" Journalisten: "Bliver du aldrig træt af vinderpositionen"?
Formanden: "Nej, men det kunne da være skægt med lidt mere konkurrence. Rasmus, tror du at min bil vasker sig selv? - afsted med dig"
Journalisten: "Hvad har du næsten tilbage af fremtidsmål?, findes der flere uopfyldte mål?"
Formanden: "Senere i aften skal jeg prøve om vandet i Vejle Fjord kan bære min vægt, men ellers har jeg vel nået hvad der er menneskeligt muligt her i livet.
Steen, fis så ud og luk kæften på de autografjægere udenfor, jeg orker dem ikke idag"

Journalisten: "Primetime-tv når det er bedst kære seere, tilbage til studiet".
Lagt på Tommyt af Næstformanden d. 16-09-2002-20:10
Så må sagen være afgjort !!!!
Næstformanden skal afsættes. Han er jo lige så pengeødslende som Blatter. Vi vil have en tilbundsgående undersøgelse af de uhyrlige dispositioner han har foretaget !!
Hr. Formand - De må tage sagen op på højeste sted.
P.S. Kunne det være en ide at holde TTT-gneralforsamling i forbindelse med VM-finalen ???
Med venlig hilsen
Kaj Adler
Lagt på Tommyt af Næstformanden d. 16-09-2002-20:02
Jamen hvad fanden har du tippet !!!
Du sender nogle filer med som ingen kan læse. Det er sgu for kosmisk til mig !!!!!! Ellers tillykke med resultatet. vi venter at se pengene indbetalt på vor konto.
(Til Rasmus - Har du sat din gevinst fra sidste uge ind på kontoen ???)
Den jordnære

Hejsa Kaj (den jordnære),
jeg er ked af at hører at du ikke har kunne læse ugens odds. Udsendingen er foregået lige som de sidste mange andre gange jeg har sendt odds ud, så der skulle ikke være noget extra kosmisk denne gang. Men hvor om alting er, så har jeg glemt reg. og konto nummer til vores konto . Så kan du ikke lige sende det - takker :o)
hygge og hils (Liverpool forever)
Best regards/Med venlig hilsen
Steen Asmussen

Jo, hvis du fortæller hvad du har tippet !!!
Den jordnære

Lagt på Tommyt af Næstformanden d. 16-09-2002-19:59
Nu holder buskserne da vist ikke længere. Ikke at jeg antyder at den kære Hr. formand har lagt sig ud, men sæsonens største gevinst har undertegnede altså del i. Den faldt i efteråret og lød på 590 DKK. Og inden vi bliver for højtråbende der ovre i det Østdanske så må vi jo lige minde Hr. formanden om, at det vist var første gang i HELE sæsonen at han fik gevinst. At Hr. Næstformanden har valgt at beskære TTT's hjemmesidens resultater så han alene har gavn af det er ikke jo blot beklageligt men sæten at sammenligne med Farummetoder. Der er ingen tvilv om, at undertegnede over hele sæsonen står for den største indtjening. Sådan er facts bare.
Nå, men tillykke da John. Det var tæt på, men du fik gevinst (Esbjerg udligner med 2 min. igen, FuCK får heldigt 3 points i Århus - Ja jeg kan blive ved).
Men alt i alt : Godt set Formand - Nu husker du vel kontonummeret på vor konto ???

Kaj

Lagt på Tommyt af Formanden d. 16-09-2002-16:07
Så er det en realitet. Il Duce er stødt fra tronen.
Vores alle sammens El Presidente er røget forbi efter denne uges tyvagtige fedtspilleri. 7 kr. forskel er der nu i Assers favør !!!! Dermed er en epoke af fornærmende hysterisk praleri endelig ovre.
Hvad vil John dog nu finde på at blamere sig med til Generalsvineriet ???
Tillykke herfra til Steen !!!
Lagt på Tommyt af Formanden d. 16-09-2002-16:07
Man bliver så træt. Vor kadaver-lugtende medlem fra det jyske må have fået traileren galt i halsen!! Det var ganske rigtigt halvsæsonens første gevinst for mig, men at foreslå at medtage efterårets gevinster er uretfærdig, da erindringen om denne syndflod af Centrebet-penge forlængst er skyllet bort i det store grønne pilsner ocean.
Nej, jeg foreslår at vi laver en historisk oversigt over de mest indtjenende medlemmer set fra klubbens start - det er et retvisende billede af evner og flid:o)))

Mvh John

Lagt på Tommyt af Formanden d. 16-09-2002-16:06
Jeg synes at det er i orden, at du bliver lagt for had Steen, alene pga. din personlighed, og så fordi du rent faktisk tjente penge i sidste uge.
Vores Logistikchef må have drukket af bongvandet med de satsninger, og ydermere nævner han "Schalkes kamp mod Dortmund", men hør hov, det var "Leverkussen" som tævede Dortmund igår! Den gamle teori om at hvert udført bleskift svarer til en 1% nedsættelse af IQen, må være på sin plads at nævne her:o)))
Nej, i denne uge må jeg, som i de andre år, vise vejen som den ledestjerne jeg har påtaget mig at være lidt i stil med ham den langhårede fra Nazareth.....

May Formanden be with us:o))))

Lagt på Tommyt af Formanden d. 16-09-2002-15:36
Forslag til vedtægttilføjele:

Håbløs tipning fra næstformanden i uge 5. 3 italienske kampe spillet uafgjort, ingen gik hjem......Denne gang oddsning inspirede mig til en tilføjelse til vedtægterne der skal lyde således:
§3 stk. 6 En urimelig ringe tips/odds præstation kan "belønnes" med Poul-Erik Andersons ærespris, som består af en times undervisning i quickstep og engelsk vals. Vi forventer ikke,at en time cheek to cheek (altså i ansigtet) med Poul-Erik, gør synderen til en bedre tipper, men hvis ikke denne straf kan få tipperen til at skærpe koncentrationen til næste gang kan intet. Vi forventer at Tommy kan skaffe os en rimelig timetakst hos Pølle.

Steen fortjener med denne præstation februar måneds Poul-erik Andersons ærespris. Hvis I er enige da send en mail med indholdet: "hear hear" til os alle.....

Lagt på Tommyt af Formanden d. 16-09-2002-15:32
SUK - SUK - SUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, jeg havde ellers bestemt mig for at undlade kommentarer til den overståede weekends formøbling af klubbens midler. Jeg orkede ikke. Men Ærede Hr. Formand : Hvor har du ret !!!!!!!!!!!!!! Mine tanker flyver her i en grå decembertåge (ja julefrokoster i weekenden har sat sine spor) tilbage til "Jeppe på Bjerget". Lad hovmod stå for forfald og lad arbejdsmændene komme til. Og Steen, nu må teksten på Login-boksen til vor hjemmeside da kunne fjernes.
Lagt på Tommyt af Formanden d. 16-09-2002-15:31
Tippere og Kaj:o) Så let slipper Kaj-drengen altså ikke... En 10'er på udgangen i tips13 er acceptabelt, men hans odds var helt fantastisk ringe:Ud af 5 rammer han 0 rigtige - uha..... I denne uge tipper Rasmus Kitzelhof, og mon ikke han kan gøre det lidt bedre - jeg tror det ikke. Mvh John
Lagt på Tommyt af Formanden d. 16-09-2002-15:25
Situationen er tilspidset - og formanden maner til ro!!! Når krybben er tom bides hestene, i dette tilfælde er krybben så lig med vores pengekasse, som er ret ydmyg just nu. Som tidligere nævnt er tilsvining af hinanden netop et af formålene med denne lille klub, og er man for tyndhudet, må man gå andetsteds for det bliver nok ikke så meget anderledes..... :-) Dog vil jeg opfordre til, at vi ikke involverer kæresters udseende, religion og hudfarve. Mht. Næstformanden og hans omdiskuterede regnemåder, kan jeg da oplyse, at han konkluderer at såfremt der er 12'er garanti på et givent system, ja så, trækker han én fra de antal rigtige på udgangsrækken!! Dette undrede jeg mig også voldsomt over i sidste uge, da jeg mente at en 9'er ikke var sååå slemt endda, mens han stædigt fastholdt at jeg kun havde en 8'er... Næstformanden stiller sig iøvrigt i skudlinien i denne uge som ugens tipper.
Slutteligt: Kaj, du kender mig, jeg er meget bedre til at lave mad end til at tippe, hvilket du kunne havet konstatere ved selvsyn lørdag d.2.10 da champagnen sprang, Martell Noblige blev inhaleret, årgangsvinene flød, cigarerne duftede og flæskestegen smagte som om vor Mor havde lavet den (derfor spiste vi den nu alligevel...) men du valgte at udeblive, og derfor er du stadig prospect, og derfor nyder du kun de negative sider ved mit medlemskab af denne klub :-) Jeg ser meget frem til at nyde stegen på Hjort Lorentzensgade her til maj, og hvis den er ligeså god som min, kan du tillade dig at svine mig, da du i så fald både er en bedre tipper og en bedre kok!!

Formanden har talt, Formanden leve.

Lagt på Tommyt af Næstformanden d. 2002-09-15-14:00
Det var sgu godt tænkt af den unge nørd: Men den går dælme IKKE !!!
Steen, du forsøger jo at flygte fra dit ansvar som fuldgyldigt medlem af TTT. Du prøver at slippe for den eventuelle hån, som eventuelt vil komme haglende på mandag. Går det galt vil du kunne gale op med at det var skidt valgt, men går det godt er du derimod også i din ret til at sige at "Det jo var geniale Asser som vandt væddemålet frem". En rigtig Win-Win-situation uden omkostninger. Det er jo dig som skal tippe ikke vi andre. Det bliver vores tur igen senere. Og her er håneretten helt på din side !!!

Ærbødigst
Kadaverkogeren fra KronJylland.